Hopp til innholdet
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
Sonic the Hedgehog 2 på kino 1 April – Vinn billetter! Gamingsjappa.no

Sonic the Hedgehog 2 på kino 1 April – Vinn billetter!

Sonic the Hedgehog 2 får strålende respons fra kritikere, vi i Gamingsjappa gleder oss til filmen og har gjort oss opp litt positive formeninger i forkant!

- For å delta i konkurransen, se mer informasjon nederst. ⬇️

Det blå pinnsvinet og vennene hans er tilbake på lerretet sammen med selveste Jim Carrey som Dr. Robotnik! Førsteinntrykket av Sonic the Hedgehog 2 er at kritikerne elsker den. Til tross for en del kontroverser rundt hvordan Sonic så ut før den første filmen kom ut, var den en brølende suksess og var en av de siste store filmene som ble gitt ut før pandemien.

Den fortsatte sin suksess da den ble presset til streamingtjenester etter at teatrene ble midlertidig stengt tidlig i 2020, noe som ga familier noe å se mens de satt fast inne. Den enorme suksessen tillot Paramount å raskt gi grønt lys for en oppfølger, og omtrent to år senere er oppfølgeren nå ute. Denne gangen har Sonic blitt med Tails and Knuckles i hans nye eventyr, og det ser ut som det kan toppe den første filmen.

Sonic the Hedgehog 2 har allerede vist for en rekke kritikere og mottakelsen av filmen ser ut til å være overveldende positiv. De første reaksjonene på sosiale medier kaller filmen morsom og en forbedring i forhold til den første filmen, hovedsakelig fordi den omfavner videospillrøttene og beveger seg mot å bli en actionfilm.

Mange siterte også humoren og forestillingene fra rollebesetningen også gir en fryd til de som har spilt spillene. Samt skal det være en overraskelse liggende til slutten!

TV spill som blir til filmer er som oftest en hit eller dritt!  Det positive er å lese og høre at høre at oppfølgeren leverer. Den første var en overraskelse, men hadde sine ting. Det virker som Sonic the Hedgehog 2 har funnet sitt fotfeste og vet hva den vil være, og etablerer en selvsikker identitet rundt det å være Sonic.

Filmskaperene og utgivere ser ut til å være fornøyd med filmen allerede ettersom den har bekreftet at den allerede utvikler Sonic the Hedgehog 3.

Sonic the Hedgehog 2 kommer på kino 1. april 2022 her i Norge.

Vi deler ut gavekort med billetter til den nye Sonic filmen i vår Facebook konkurranse:Se Kinoprogram og detaljer om filmen på Filmweb:
https://bit.ly/3IFwFnP

Se også våre Sonic produkter her:
https://gamingsjappa.no/search?type=product&q=sonic*

Forrige artikkel Hva er Ramune og hvorfor er den japanske brusen så populær?
Neste artikkel Handle og betal enkelt og trygt med Vipps eller Klarna på Gamingsjappa.no