Hopp til innholdet

Personvern

Personvern, sikkerhet og personopplysninger

Personvernerklæring
I forbindelse med bestillingen, godtar du at gamingsjappa.no lagrer og bruker informasjonen din for å gjøre din kundeopplevelse bedre. Som del av dette vil vi derfor at du skal føle deg trygg når du bruker våre nettsider. Hvorfor trenger vi opplyninger fra deg? Og hvordan bruker vi de?

Personopplysninger
Personopplysninger innebærer enhver opplysning som direkte eller indirekte kan brukes for å identifisere en person som en identifiserbar fysisk person, for eksempel en kunde eller kontaktperson. Opplysninger kan for eksempel innebære fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger.

Hvordan håndterer gamingsjappa.no dine personopplysninger?
Gamingsjappa.no er ansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Personopplysningene du registrerer når du oppretter eller oppdaterer en brukerprofil vil være navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Disse opplysningene er vi avhengige av å registrere for å kunne tilby deg ulike kampanjer og rabatterte produkter.

Direkte markedsføring
Ved å opprette en kundekonto på Gamingsjappa.no kan vi sende deg relevante tilbud og nyheter via direkte markedsføring. Du kan velge å ikke motta direkte markedsføring ved å følge instruksene i hver e-post med markedsføring. Ved å trekke ditt samtykke vil vi ikke lengre kunne sende deg tilbud eller informasjon via direkte markedsføring. Kundeoppfølging og markedsføring er begrunnet i vår legitime interesse i å tilby relevante tilbud til våre kunder.

Ved reklame i sosiale nettverk som Facebook og Instagram, kan vi gi opplysninger om brukerne av Gamingsjappa.no i kryptert form til et sosialt nettverk for å kunne tilby personlig og relevant markedsføring. Forutsatt at brukeren har konto i det sosiale nettverket kan han/hun få reklame i tråd med den brukeravtalen han/hun har med det sosiale nettverket. Hvis du som kunde ikke ønsker at vi skal behandle opplysninger om deg for å poste reklame i sosiale nettverk, kan dette deaktiveres på ved å sende en melding igjennom kontaktskjemaet.

Oppdatering av vår personvernserklæring
Oppdateringer av vår personvernpolicy kan forekomme. Den nyeste versjonen av personvernserklæringen vil alltid ligge tilgjengelig og datert på våre nettsider. Vi vil opplyse deg dersom det har skjedd noen viktige endringer som for eksempel berører dine rettigheter, eller formålet med bruken av personopplysningene dine.

Gamingsjappa.no bryr seg om personvernet ditt, og vi ønsker å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å følge alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Gamingsjappa.nos personvernerklæring vil blant annet hjelpe deg å forstå hva slags personopplysninger vi samler inn, og hvordan disse brukes. Når du gjennomfører et kjøp på Gamingsjappa.no, eller på andre måter oppgir dine personopplysninger på nettstedet, samtykker du i behandlingen av personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?
Vi vil behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Denne innsamlingen gjøres for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Gamingsjappa.no behandler kan inkludere ditt navn, fødselsnummer, e-postadresse, kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)?
Kundeservice og regnskap utføres av Pixeltronic AS. Flere selskaper bidrar i å behandle kundeopplysninger. Etter personopplysningsloven, er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Pixeltronic AS i henhold til databehandleravtaler med Gamingsjappa.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Klarna for fakturabetaling, Visa- og Mastercard-transaksjoner
  • Facebook for annonsering
  • Google for annonsering

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter, kan vi i kassen sende dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna, for at Klarna skal vurdere om du kvalifiserer for deres betalingsmåter og for å skreddersy disse betalingsmetodene for deg. Dine personlige data som overføres, behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Gamingsjappa bruker Googles annonsetjenester. Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

Som en brukthandel med gyldig brukthandelbevilling er vi ved bruktkjøp pliktige ifølge brukthandelforskriftens kapittel 4 §9-10 (lovdata.no) til å bekrefte identiteten til de som selger bruktvarer til oss, at selger er over 18 år og føring av fysisk brukthandelprotokoll godkjent av politiet. Ved et kjøp kommer vi til å be om et bilde av gyldig legitimasjon (pass, ID-kort, førerkort etc.) for å oppfylle dette kravet. Den eneste informasjonen vi trenger er navn og fødselsdato, all annen informasjon må overstrykes/redigeres bort. Dette bildet vil utelukkende bli brukt til å bekrefte selgers identitet og at selger er over 18 år, og vil deretter umiddelbart bli permanent slettet fra våre systemer uten unødig opphold.

Dersom hele eller deler av Gamingsjappa.nos forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Personalisering og profilering
Ved å akseptere salgsbetingelsene og bli en kunde hos Gamingsjappa.no godtar du at vi personaliserer innholdet på nettsiden basert på dine bevegelser og historikk, samt at dataene brukes til å legge deg inn i en interessegruppe slik at du mottar relevant markedsføring på eksterne nettsider. Dette gjør vi ved hjelp av eksterne og interne informasjonskapsler og systemer, blant annet ved å analysere info om hvordan du benytter nettstedet, hvilke produkter du ser på, hva du har kjøpt og hva du er interessert i.

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?
For å beskytte personopplysningene som vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetstiltak. Blant dem er sikkerhetsprosedyrer samt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte nettverket og hindre uautorisert tilgang.

Gamingsjappa bruker også Secure Socket Layer. SLL er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over internett eller andre nettverk. Som kunde må du selv sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren du benytter.

Hvor lenge oppbevarer Gamingsjappa.no dine personopplysninger?
Hvis du gir ditt samtykke til å være registrert kunde hos Gamingsjappa.no, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Dersom du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å følge lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg (for eksempel oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser). Personopplysningene dine kommer aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering av og korrigering av personopplysningene dine
I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning, har du rett til å kostnadsfritt motta informasjon om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss – uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du sende en skriftlig forespørsel til oss. En slik forespørsel må være underskrevet av deg og sendt med vanlig post til Gamingsjappa v/Pixeltronic AS, Tvetenveien 156, 0671 Oslo. Forespørselen kan ikke sendes med e-post.

Gamingsjappa ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Dersom noen av opplysningene du har oppgitt til Gamingsjappa endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller adresse, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi oss korrekte opplysninger ved å sende oss en e-post. Du har alltid rett til å be om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring dersom du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

Linker
Dette nettstedet kan inneholde linker til andre nettsteder, men denne personvernerklæringen gjelder kun Gamingsjappa.no. Dersom du linkes videre til et annet nettsted, må du lese personvernerklæringen som gjelder for det nettstedet. Gamingsjappa.no er ikke ansvarlig for hvordan personopplysningene dine behandles av eller på andre nettsteder. Linker til eksterne nettsider vil alltid bli åpnet i et nytt vindu eller fane.

Endringer i personvernerklæringen
Gamingsjappa.no forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne personvernerklæringen, i den grad det er nødvendig for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernerklæringen skal publiseres på nettstedet.

Dine rettigheter
Når du er logget inn på Gamingsjappa.no, kan du styre dine samtykker og valg på "Min side". Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og kan endre disse, og du kan se din kjøpshistorikk på i nettbutikken (gjelder kun kjøp gjennomført når du har vært innlogget). Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Gamingsjappa.nos kundeservice. Kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på Gamingsjappa.no.

Er du uenig i hvordan Gamingsjappa.no behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen kan du kontakte Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo, via e-post eller telefon 22 39 69 00

Les mer om Gamingsjappa.nos bruk av informasjonskapsler/cookies her.

Denne siden ble sist oppdatert 13:52 13.05.2022.