Hopp til innholdet
🕹️ Frakt fra 39kr 🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Utsending innen 24 timer! 🕒 Bestill før kl. 15, og vi sender samme dag, wahoo! 📦
🕹️ Frakt fra 39kr 🤗 Utsending innen 24 timer! 🕒 Bestill før kl. 15, og vi sender samme dag, wahoo! 📦

Vi kjøper av deg!

Gamingsjappa kjøper dine brukte spill og konsoller, og dekker portoomkostningene* for å sende til oss!

Heisann! Har du ryddet i boden eller på loftet og funnet diverse gamle spill og konsoller som du vil bli kvitt? Det er ofte både et ork og mye bryderi å legge ut annonser på finn eller facebook. Vi kjøper alt av deg på en gang, så slipper du å selge bare en og en ting med masse frem og tilbake!

Det er helt uforpliktende å ta kontakt for å selge noe til oss, og heller ingen skam i å ombestemme seg midtveis. Vi spanderer som sagt for frakten* for å sende produktene til oss!

Slik gjør du det:

  • Ta kontakt via kontaktskjemaet vårt, og vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

  • Vi vil be deg om en oversikt over det du vil selge. Er du ikke så glad i lister, så sender du oss heller bare bilder av det du har! Et stort pluss er om du kan inkluder informasjon om tilstand, for eksempel om spill inkluderer eske og manual, hva som følger med av utstyr til en konsoll, eller om det er noen mangler ved produkt og lignende.

  • Vi gjør deretter en verdivurdering av det du har, og sender deg et tilbud på mail.

  • Om du godtar tilbudet så er det bare å sende produktene til oss. Vi refunderer portoomkostningene* sammen med utbetalingen!

  • Vi er lovpålagt til å sjekke legitimasjon til alle som selger til oss (mer info under).

  • Når pakken er framme sjekker vi at alt stemmer i henhold til listen vi mottok tidligere, og deretter overfører vi betalingen og refusjon av porto til kontonummeret ditt.

* Vi dekker frakten etter Postens satser ved kjøp av digital porto på posten.no (kr. 70,- for mindre pakker og kr. 129,- opp til 10kg, etter avtale ved større kjøp). Det koster betraktelig mer å kjøpe portoen manuelt via Post i butikk, og dette mellomlegget vil i så fall ikke bli refundert.

Legitimering:

"Hva er greia med at jeg må legitimere meg?", lurer du sikker på. Vi hører deg og skjønner at dette kan både virke mistenksomt, og være en ekstra ulempe for deg som ønsker å selge til oss, men slik brukthandelloven er i dag er dette et steg vi ikke kan unngå.

[Klikk for å lese mer]

For å drive lovlig brukthandel kreves en brukthandelbevilling fra politiet. Med denne følger også en rekke prosedyrer som vi er lovpålagt til å følge, og den som påvirker deg som selger finner vi i kapittel 4 §9 i brukthandelforskriften (lovdata.no): "Seljarar skal på ein tilfredstillande måte godtgjere identiteten sin". Dette er noe de aller fleste lovlige brukthandlere ikke kan unngå uten å risikere å miste bevillingen. Alt vi kjøper inn må manuelt føres i en fysisk brukthandelprotokoll som er godkjent av politiet, og i denne må vi notere ned at vi har sett en gyldig identifikasjon for å sikre at selgeren er den han eller hun utgir seg for, samt at selger er over 18 år.


Vi har tenkt så det knaker om hvordan vi kan gjøre dette så enkelt som mulig, og har kommet fram til fire alternativer du kan legimitere deg til oss på:

  1. Enkelt: et bilde av legitimasjon via e-post etter at vi først har snakket sammen. Merk at det eneste vi trenger å se er navn og fødselsdato. Om du ønsker å stryke over annen info gjør du gjerne det :)

  2. At du legger med et fysisk bilde av legitimasjonen i esken du sender produktene i.

  3. Vi kan ta en rask videochat for eksempel via Zoom.

  4. Alternativet dersom du bor i Oslo eller har mulighet for å ta turen innover en dag er at vi møtes et sted eller på vårt lager for å overlevere tingene.


Gi bort, aldri kast!

Ytterligere informasjon om bruktloven og ID:

Gyldig identifikasjon er for eksempel pass, førerkort, norsk ID-kort eller bankkort med bilde. Vi har laget noen eksempelbilder på disse identifikasjonene som viser det vi trenger å bekrefte av informasjon. Alt annet stryker du over før du evt. sender bildet til oss: pass, førerkort, ID-kort, bankkort. Disse bildene blir utelukkende benyttet til å bekrefte identitet og alder, og vil deretter umiddelbart bli permanent slettet eller destruert.

Vil du sende bildet via e-post ber vi deg om å sende dette i en separat e-post slik at vi lett kan slette denne med en gang vi har bekreftet identiteten din. Bildet vi ikke på noen måte bli oppbevart. Legger du ved et fysisk bilde av identifikasjon sammen med produktene når disse sendes, så vil dette blidet bli totalt destruert med en gang pakken har blitt åpnet. Ved videochat trenger vi også bare å kjapt se navn og fødselsdato.

Alt vi kjøper inn må manuelt føres i en fysisk brukthandelprotokoll som er godkjent av politiet, og i denne må vi notere ned at vi har sett en gyldig identifikasjon for å sikre at selgeren er den hen utgir seg for, samt at selger er over 18 år.

Vi håper at dette ikke ble for mye for deg! Har du noen spørsmål utover dette kan du jo alltids ta det med i e-posten din til oss. Vi er kjempetakknemlige for at du velger å selger til oss! Uten deg hadde vi ikke hatt så mye kult på lager!