Hopp til innholdet
🕹️ Frakt fra 45kr 🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Utsending innen 24 timer! 🕒 Bestill før kl. 15, og vi sender samme dag, wahoo! 📦
🕹️ Frakt fra 45kr 🤗 Utsending innen 24 timer! 🕒 Bestill før kl. 15, og vi sender samme dag, wahoo! 📦🎮

Vi kjøper av deg!

Heisann! Har du ryddet i boden eller på loftet og funnet diverse gamle spill og konsoller som du vil bli kvitt? Orker du ikke bryderiet med å legge ut annonser på finn eller facebook, og er ute etter en kjapp og enkel måte å bli kvitt sakene på? Da kan vi hjelpe deg, for vi er interessert i å kjøpe alt av gamle spill, konsoller og relaterte produkter slik at disse kan gjenbrukes av nye eiere.

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å selge brukt til oss. Det er helt uforpliktende å ta kontakt for å selge noe, og heller ingen skam i å ombestemme seg midtveis. Vi spanderer også frakten for å sende produktene til oss! Slik foregår et bruktkjøp hos oss, steg for steg:

  • Ta kontakt via kontaktskjemaet vårt, og vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

  • Vi vil be deg om en oversikt over det du vil selge. Inkluder informasjon om tilstand, for eksempel om spill inkluderer eske og manual, hva som følger med av utstyr til en konsoll, om det er noe i veien med et produkt og lignende, og send gjerne med et bilde eller to også.

  • Vi gjør deretter en verdivurdering av produktene, og gir deg et tilbud. Ikke glem at samtalen fremdeles er helt uforpliktende, og du kan selvsagt avslå tilbudet.

  • Om du godtar tilbudet eller om vi kommer til enighet på en alternativ måte, så er det bare å sende produktene til oss. Vi refunderer portoomkostningene sammen med betalingen!

  • Vi er lovpålagt til å sjekke legitimasjon til alle som selger til oss (mer info under).

  • Når pakken er framme sjekker vi at alt stemmer i henhold til listen vi mottok tidligere, og deretter overfører vi betalingen og refusjon av porto til kontonummeret ditt.

Legitimering:

"Hva er greia med at jeg må legitimere meg?", lurer du sikker på. Vi hører deg og skjønner at dette kan virke ubehagelig kanskje eller være ulempe for deg som ønsker å selge til oss, men slik brukthandelloven er i dag er dette et steg vi ikke kan unngå.

For å drive lovlig brukthandel kreves en brukthandelbevilling fra politiet. Med denne følger også en rekke prosedyrer som vi er lovpålagt til å følge, og den som påvirker deg som selger finner vi i kapittel 4 §9 i brukthandelforskriften (lovdata.no): "Seljarar skal på ein tilfredstillande måte godtgjere identiteten sin". Dette er noe de aller fleste lovlige brukthandlere ikke kan unngå uten å risikere å miste bevillingen.

Alt vi kjøper inn må manuelt føres i en fysisk brukthandelprotokoll som er godkjent av politiet, og i denne må vi notere ned at vi har sett en gyldig identifikasjon for å sikre at selgeren er den han eller hun utgir seg for, samt at selger er over 18 år.

Vi har tenkt så det knaker om hvordan vi kan gjøre dette risikofritt for deg og på enklest mulige måte, og har kommet fram til fire alternativer du kan legimitere deg på:

1. Bilde av ID via e-post, etter at vi først har snakket sammen.
Merk at det eneste vi trenger å se er navnet ditt og fødselsdatoen, og vi vil be deg om å redigere bildet og stryke over all annen informasjon om du så ønsker å vise.

2. At du legger med et fysisk bilde i esken du sender produktene i.

3. Vi kan ta en rask videochat på Zoom feks.

4. Alternativet dersom du bor i Oslo eller har mulighet for å ta turen innover er at vi møtes ett sted for å hente produktene.

Gyldig identifikasjon er for eksempel pass, førerkort, norsk ID-kort eller bankkort med bilde. Vi har laget noen eksempelbilder på disse identifikasjonene som viser det vi trenger å bekrefte av informasjon. Alt annet stryker du over før du evt. sender bildet til oss: pass, førerkort, ID-kort, bankkort. Disse bildene blir utelukkende benyttet til å bekrefte identitet og alder, og vil deretter umiddelbart bli permanent slettet eller destruert.

Vil du sende bildet via e-post ber vi deg om å sende dette i en separat e-post slik at vi lett kan slette denne med en gang vi har bekreftet identiteten din. Bildet vi ikke på noen måte bli oppbevart. Legger du ved et fysisk bilde av identifikasjon sammen med produktene når disse sendes, så vil dette blidet bli totalt destruert med en gang pakken har blitt åpnet. Ved videochat trenger vi også bare å kjapt se navn og fødselsdato.

Vi håper at dette ikke ble for mye for deg, har du noen spørsmål utover dette kan du jo alltids ta det med i din e-post til oss. Vi er kjempetakknemlige for at du velger å selger til oss! Uten deg hadde vi ikke hat så mye kult på lager!

Gi bort, aldri kast!