Hopp til innholdet
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀

Om oss

Hei du!

Gamingsjappa.no startet opp i slutten av 2021 på bakgrunn av en drøm om en klassisk, dedikert spillbutikk. Drømmen har vært tilstede lenge før den tid, men fant sin plass til slutt!

En kombinasjon av nedstengninger og nedleggelser av fysiske spillbutikker, samt korona kombinert med et dypt ønske om å få til noe slikt, ble til at vi bestemte oss for å slå til, og her er vi. Gamingsjappa er kommet for å bli!

Vi ønsker å gi deg det beste innen retro TV-spill og moderne gaming, både nytt og brukt. Vi har for tiden kun nettbutikk, og sender fra lager i Oslo ut til hele Norge. Har du spill eller konsoller som du er ute etter å selge, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi kjøper også inn brukt!

Vårt mål er å få samlet all gaming på ett sted, og gi deg en nostalgisk følelse i kombinasjon med nye ting. Vi savner alle de gode gamle spillbutikkene fra 80-, 90- og 2000-tallet, og derfor trenger vi også deg for at dette skal bli en realitet! Let's make it happen!

Hos oss vil vi du skal være trygg på at du får det du bestiller, og skulle du finne på å bestille noe fint i dag, så sørger vi for at det er pakket og sendt ut innen 24 timer.

Takk for at du liker siden vår og ønsker å lære mer om oss. Vi vil gjerne møte deg en dag også. Meld deg inn på våre sosiale plattformer, så kommer vi nærmere hverandre. Sjekk oss ut på Facebook og Instagram.

Har du noe mer på hjertet eller noen ønsker, så send oss en melding via kontaktskjemaet vårt. Husk at vi tar imot brukte spill og konsoller, og om du ønsker å selge noe til oss kan du lese mer om våre mål med det her.