Hopp til innholdet
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
Handle og betal enkelt og trygt med Vipps eller Klarna på Gamingsjappa.no Gamingsjappa.no

Handle og betal enkelt og trygt med Vipps eller Klarna på Gamingsjappa.no

Tiden er kommet! Handle og betal enkelt og trygt med Vipps eller Klarna på Gamingsjappa.no. En ennå bedre grunn til å handle dine fysiske TV-spill trygt på nett rett hjem til deg.

klarna vipps gamignsjappa tv-spill

Vi i gamingsjappa, har inntil videre kun nettbutikk, men vi håper jo en dag på å kunne nå større grunn. Men i stunden før vi kommer oss så langt så sees vi sikkert på messe en dag!

Så lenge vi ikke sees face-to-face og vi er på nett er det like viktig for oss som for deg at du får en trygg og solid handel. Vi har steppet opp gamet og tar betalt på nett med likhet som de fleste andre nettbutikker i Norge betalt med både Vipps eller Klarna om du ønsker det!

Vipps er enkelt og greit, du taster inn mobil nummeret ditt, du får en etterspørsel på [Gamingsjappa - TV-spillbutikk] på beløpet du bestiller varene for og godkjenner betalingen som normalt.

Med Klarna har du tre valg:
- Få først. Betal senere. Klarna
- Del opp. Klarna
- Direktebetaling. Klarna

I (Direktebetaling. Klarna) betaler du direkte med bank/kredittkort som du gjør i vanlig netthandel. Eller så ligger mulighetene i å betale senere eller dele opp om det er noe man skulle ha med en gang før det blir utsolgt når man vet at lønningen kommer rett rundt hjørnet.

Vi håper disse betalingsløsningene vil gjør handelen enklere og og ekstra trygg for deg neste gang du er på jakt etter noen retrospill her hos oss.

God handel og, velkommen igjen! 

--
Har du direkte spørsmål om din Klarna faktura så må du ta kontakt med Klarna kundeservice siden det er de du har gjort betaling til. For Vipps, er det noe teknisk er det ofte at appen på mobilen kan være nede en liten periode.

Forrige artikkel Sonic the Hedgehog 2 på kino 1 April – Vinn billetter!
Neste artikkel Ni par spill med forvirrende like spilltitler og sjangre