Hopp til innholdet
Shenmue animasjon kommer 5 februar 2022 Gamingsjappa.no

Shenmue animasjon kommer 5 februar 2022

Shenmue er tilbake på skjermen og denne ganger er det ikke spillet i seg selv men en animasjon serie på 13 episoder som tar for seg begivenheter og episoder fra det første spillet. Serien blir tilgjenlig for streaming fra og med 5 Februar på Adultswim og Crunchyroll.

Det første Shenmue-spillet ble først utgitt på Dreamcast i 1999 dette spillet var en ny sjanger som var med på å skape litt mer av det friere miljøet i spill, her gikk man rundt og fant venner og jobber.

shenmue pal dreamcast

Shenmue-spillene består av 3D-miljøer i åpen verden ispedd slagsmålskamper og raske tidshendelser. De inkluderer elementer av rollespill, livssimulering og sosiale simuleringsspill, for eksempel et dag-og-natt-system, variable væreffekter, ikke-spillerkarakterer med daglige tidsplaner, og interaktive elementer som salgsautomater, arkader og minispill. Historien følger tenåringskampkunstneren Ryo Hazuki mens han reiser gjennom 1980-tallets Japan og Kina i jakten på farens morder. Det originale Shenmue var det dyreste videospillet som noen gang er utviklet på den tiden, med en estimert produksjons- og markedsføringskostnad på 47 til 70 millioner dollar.

Det andre spillet fulgte i 2001 med en Xbox-port i 2002, mens det tredje spillet ble utgitt i 2019 med samtidige PS4- og Epic Games Store-utgivelser. Remastere av de to første spillene ble utgitt for PC, PlayStation 4 og Xbox One i 2018.Animasjonen går mer direkte på begivenhetene og historien i spillet. Som man ser i traileren under baserer den ikke seg for mye på hverdagssiden av Shenmue – å kjøre gaffeltruck, samle kapselleker – og fokuserer i stedet på de elementære tingene, det vil si at man får mer action og masse kule kampscener. Det virker som en solid tilnærming til å tiltrekke et publikum utover kjerne Shenmue-fans.

shenmue animasjon


Plottet i Shenmue spillet går som følgende:

I 1986, Yokosuka. Ryo Hazuki har trent for å mestre Hazuki Style Jujitsu under sin strenge far i Hazuki Dojo fra barndommen. Men en dag myrder en mystisk mann ved navn Lan Di faren sin og tar "speilet" faren hans beskyttet. Ryo er fast bestemt på å finne sannheten bak farens mord, men finner seg snart fast i en krig mellom undergrunnsorganisasjonene ... Når du reiser fra Yokosuka til Hong Kong, begynner Ryos lange reise!

Kjøp samlingen med Shenmue I og II i HD til PS4 hos Gamingsjappa.no

Forrige artikkel Ni par spill med forvirrende like spilltitler og sjangre
Neste artikkel Kommer Microsoft til å kjøpe Activision Blizzard?