Hopp til innholdet
Velkommen skal du være til Gamingsjappa.no! Gamingsjappa.no

Velkommen skal du være til Gamingsjappa.no!

Hei, og velkommen til Gamingsjappa.no, den nye spillbutikken på nett, og ikke minst vår blogg!

Vi er en liten nettbutikk med håp om en fysisk butikk en gang i fremtiden, men vi ønsker uansett at du som kunde skal kunne ha en bra og nær opplevelse sammen med oss. Enn så lenge er det ikke umulig at du kanskje støter på oss på messer og lignende.

Hos Gamingsjappa er vårt mål å sørge for at du får tak i alt du er på jakt etter innen retrogaming, dagens konsoller, merchandise, samleobjekter, PC-gaming, figurer og ikke minst e-Sport.

Som du kanskje ser har vi nettopp kommet oss opp og er fortsatt i oppstartsfasen, så vi har ikke alt inne ennå. Om det er noe du spesifikt savner eller som du potensielt ønsker kjøpe som vi ikke har inne vil vi gjerne høre fra deg. Har du noen spørsmål eller lignede er det bare å rekke ut til oss via kontaktskjemaet eller på Facebook, vi ønsker absolutt å høre fra deg.

Ettersom vi driver med retro, innebærer dette en del bruktspill i vårt sortiment. Om du selv skulle sitte på duplikater eller har en samling du ønsker skal komme i gode hender, så har du kommet til rett sted! Har du bruktspill, konsoller eller spillrelatert merchandise du ønsker å selge, så er det sikkert noe vi ønsker å kjøpe av deg!

Husk å meld deg på vårt nyhetsbrev for gode tilbud, lesestoff, tips og annet sprell. Vi er glade for at du er en av de første til å følge oss på eventyret framover.

Spred ordet så lenge også sees vi igjen snart!

Mvh
Gamingsjappa

Forrige artikkel 7 måter tv-spill kan være bra for deg!