Hopp til innholdet
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
Feiring av 2 år med Gamingsjappa.no – Vår Reise Sammen

Feiring av 2 år med Gamingsjappa.no – Vår Reise Sammen

Kjære kunder, venner og gamere,

I dag ønsker vi å markere en anledning – det har gått 2 år siden vi åpnet dørene til Gamingsjappa.no i 2021! Det har vært en fantastisk reise så langt, og vi er utrolig takknemlige for at dere har vært med oss hele veien og samt av vi har fått møte enkelte av dere på Retromessa 2022 og 2023!

Vi vil begynne med å takke dere, våre lojale kunder, for støtten deres. Dere er hjertet og sjelen i Gamingsjappa.no, og det er på grunn av dere at vi fortsetter å vokse og utvikle oss. Det har vært en ære å levere gamingprodukter av høy kvalitet til dere, og vi ser frem til mange flere år med å tilfredsstille gamingbehovene deres.

For å feire denne spesielle dagen, har vi en overraskelse for dere alle. Bruk rabattkoden "bday2" ved utsjekking, og få hele 15% avslag på hele kjøpet ditt. Dette er vår måte å si takk for støtten deres og feire vårt 2-årsjubileum sammen med dere.

Samtidig ønsker vi alle de nye kundene som har oppdaget Gamingsjappa.no i løpet av de siste 2 årene velkommen til vår gaming-familie! Vi håper dere finner alt dere trenger for den ultimate gamingopplevelsen i vår nettbutikk.

Til deg som er ny kunde hos Gamingsjappa.no, ønsker vi å gi deg en ekstra velkomstgave. Du kan benytte deg av 15% rabatt, men du må handle innen søndag 1. oktober for å dra nytte av dette tilbudet, bruk koden "bday2".

Vi ser frem til å fortsette denne fantastiske reisen sammen med dere. Gamingsjappa.no er ikke bare en nettbutikk; det er et fellesskap av lidenskapelige gamere, og vi er glade for å ha dere med oss.

Tusen takk for de første 2 årene – la oss fortsette å game sammen i mange år fremover!

Med gaming-entusiasme og takknemlighet,
Team Gamingsjappa

Neste artikkel Dette viste du kanskje ikke om din PlayStation kontroller!