Hopp til innholdet
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Vi tibyr Visa, Klarna og Vipps! 🎮 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
🕹️ Fri frakt 1000kr 📦🤗 Trygg og rask utsending innen 24 timer! 🕛 Wahoo! 🚀
Dette viste du kanskje ikke om din PlayStation kontroller! Gamingsjappa.no

Dette viste du kanskje ikke om din PlayStation kontroller!

Funksjonene på en PlayStation kontroller! Det er jo åpenbart ikke alt for mye hokuspokus når det kommer til hvilken PlayStation kontoller som går til hvilken maksin, men hvordan fungerer de?

Her kan du lese og lære mer utdypt hva som ligger bak de forskjellige Playstation kontrollerene igjennom tiden, fra unksjonalitet og designet bak de gamle til moderne utgavene.


Den standard kontrollern til Playstation 2

Kontroller til Playstation 2

Ser du etter en spillkontroller til din Playstation 2-system, er det denne typen Kontroller til Playstation 2. Denne kontrolleren er av en tredjepart, det vil si at det ikke er dirkete Sony sin kontroller, etter som at de ikke produseres lengre.

Først utgit i år 2000, PlayStation 2 (PS2) -kontrolleren, også kjent som DualShock 2, har en design som ligner den originale PlayStation (PS1)-kontrolleren, med noen få bemerkelsesverdige endringer. Her er noen av hovedfunksjonene til PS2-kontrollerdesignen:

1. Form: PS2-kontrolleren har symmetrisk design med to konvekse analoge spaker, en D-pad og fire hovedknapper på hver side. Kontrollerens form ligner på PS1-kontrolleren, men den har en litt mer avrundet form og litt større grepsområde.

2. Knapper: De fire hovedansiktsknappene på høyre side av kontrolleren er merket med formene sirkel, trekant, firkant og kryss, akkurat som PS1-kontrolleren. Det er også to skulderknapper og to triggere på toppen av kontrolleren, samt en Select-knapp og en Start-knapp i midten.

3. DualShock-teknologi: PS2-kontrolleren har DualShock-teknologi, som gir vibrasjonstilbakemelding under spilling for å forbedre innlevelse og tilbakemelding til spilleren.

Analoge spaker: PS2-kontrollerens analoge spaker er mer responsive og presise enn PS1-kontrollerens, og gir bedre kontroll under spilling.

Kompatibilitet med PS1-spill og PS1-konsoller: PS2-kontrolleren er kompatibel med de fleste PS1-spill og konsoller, noe som betyr at spillere kan bruke samme kontroller for begge konsollene.

Totalt sett er PS2-kontrollerens design lik PS1-kontrollerens design, men med noen forbedringer til de analoge spakene og vibrasjonsfeedback. Dens symmetriske form og responsive kontroller gjør den til en komfortabel og funksjonell kontroller for et bredt spekter av spill.

Kontrollerene kommer også i forskjellige farger!


Trådløs kontroller til Playstation 2 Tredjepart

Trådløs Kontroller til Playstation 2 Tredjepart

 

Hvis du leter etter en trådløs spillkontroller for ditt Playstation 2-system, så er det trådløs Kontroller til Playstation 2 Tredjepart det perfekte valget.

Design på denne kontrollen gir deg den beste spillopplevelsen mulig i likhet med den orignale PS2 kontrolleren. Den har et grep og er ergonomisk utformet for maksimal komfort. Knappene er responsive og de analoge stikkene er presise. Kontroller har også vibrasjon og er den perfekte kontrolleren for enhver Playstation 2-spiller her slipper du ledningen som man er blitt vandt til å ikke ha hengende lenger!

 

Kontroller til Playstation 3 Trådøs SortKontroller til Playstation 3 Trados Sort

PlayStation 3 (PS3)-kontrolleren, også kjent som DualShock 3, har et unikt design som har blitt ikonisk blant spillere. Her er noen nøkkelfunksjoner i PS3-kontrollerdesignen:

Form: PS3-kontrolleren har en unik form som er ergonomisk designet for å passe komfortabelt i hendene dine. Kontrolleren er symmetrisk, med to konvekse analoge spakene, en D-pad og fire hovedknapper på hver side.

Knapper: De fire hovedansiktsknappene på høyre side av kontrolleren er merket med formene sirkel, trekant, firkant og kryss. Disse knappene brukes til ulike handlinger i spill, avhengig av spillets kontrollskjema. Det er også to skulderknapper og to triggere på toppen av kontrolleren, samt en PlayStation-knapp i midten for tilgang til PS3-menyen.

Motion Sensing: PS3-kontrolleren har innebygd bevegelsessensorteknologi som lar den oppdage vipping og bevegelse. Denne funksjonen brukes i visse spill for å kontrollere bevegelser, sikte og andre handlinger.

Trådløs tilkobling: PS3-kontrolleren kobles til PS3-konsollen trådløst ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at kabler kommer i veien mens du spiller.

Vibrasjonsfeedback: PS3-kontrolleren har også innebygd vibrasjonsfeedback som lar deg føle handlingen i spill. Denne funksjonen kan justeres eller deaktiveres avhengig av dine preferanser.

Totalt sett er utformingen av PS3-kontrolleren intuitiv og funksjonell, med funksjoner som gjør den enkel og behagelig å bruke i lengre perioder med spill.
Sørg for at PS3-en er slått på og kontrolleren er ladet.

Trykk og hold inne PS-knappen og Del-knappen på kontrolleren samtidig til LED-lyset på kontrolleren begynner å blinke.
På PS3-en din går du til Innstillinger > Tilbehørsinnstillinger > Administrer Bluetooth-enheter.
Velg "Register New Device" og velg deretter "Wireless Controller".
Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringsprosessen.
Når registreringen er fullført, skal LED-lyset på kontrolleren slutte å blinke og kontrolleren kobles til PS3-en din.

Du kan bruke DualShock 3-kontrolleren til å spille spill på PS3 trådløst uten ekstra oppsett. Denne kontrollen kommer også i alle regnbuens farger, trykk på bildet over for å gå til produktet!

 

Kontroller til Playstation 4 Trådløs

Kontroller til Playstation 4 Trådløs

Ser du etter en spillkontroller til ditt Playstation 4-system? Se ikke lenger enn denne kontroller til Playstation 4. PlayStation 4 (PS4)-kontrolleren er kjent som DualShock 4, og den har flere betydelige designendringer sammenlignet med forgjengeren, DualShock 3 for PS3. Her er noen av hovedfunksjonene til PS4-kontrollerdesignen:

Form: DualShock 4-kontrolleren har en lignende form som forgjengeren, men med en mer strømlinjeformet og moderne design. Den har et større grepsområde og konkave analoge spaker for å gi bedre kontroll og komfort under spilling.

Touchpad: En av de mest merkbare endringene til DualShock 4-kontrolleren er tillegget av en touchpad i midten av kontrolleren. Denne pekeplaten kan brukes til ulike handlinger i spill, for eksempel å kontrollere menyer eller samhandle med spillelementer.

Lyslinje: DualShock 4-kontrolleren har også en lyslinje foran, som endrer farger for å indikere forskjellige spillerposisjoner eller andre hendelser i spillet. Lyslinjen fungerer også med PlayStation-kameraet for å spore kontrollerens posisjon i 3D-rom for visse spill og applikasjoner.

Del-knapp: En annen ny funksjon i DualShock 4-kontrolleren er Del-knappen, som lar spillere enkelt ta og dele skjermbilder og videoklipp av spillingen deres på sosiale medier.

Innebygd høyttaler og hodetelefonkontakt: DualShock 4-kontrolleren har en innebygd høyttaler og en hodetelefonkontakt, slik at spillere kan høre spilllyd og talechat direkte gjennom kontrolleren.

Forbedret bevegelsessensor og vibrasjonsfeedback: DualShock 4-kontrolleren har forbedret bevegelsessensorteknologi og vibrasjonsfeedback sammenlignet med forgjengeren, og gir mer presise og oppslukende spillopplevelser.

Totalt sett er DualShock 4-kontrollerens design intuitiv, moderne og fullpakket med funksjoner som forbedrer spilling og sosial interaksjon.


Uansett hvilket Playstation-system du har, enten du leter etter en kablet eller trådløs kontroller, gjennomsiktig i neon fager eller satin silver går så har Gamingsjappa kontrolleren for deg. vi hjelper deg med et bredt utvalg av kontrollere, vil du garantert finne den perfekte kontrolleren for ditt Playstation-system.


Alle kontrollene i denne blogposten er tredjepartskontroller, vi har også orignale inne til tider, men ikke alltid da original kontrollerene våre er som oftest bruktvare.

Forrige artikkel Feiring av 2 år med Gamingsjappa.no – Vår Reise Sammen
Neste artikkel Nye og trendy 3D-LED-lamper til "Shine opp" gamerrommet!